sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Info om Hämeenlinna Shiai 18 -19.4.2009

25 Mars 2009

Fyra första anmälningarna från svenska judokas har kommit. Tre judokas från Nacka Judoklubb och en från Stockholm Judoklubb. Välkomna till Hämeenlinna. Om ni har några frågor och behöver hjälp med något så är det bara att säga till.

- Vesa -

3 Februari 2009

Här kommer vi att ge information om senaste nytt om Hämeenlinna 40-v Shiai. Om ni har frågor och behöver hjälp med vad som helst, så kan ni skicka email till mig vesa.koivulahti@judoseura.fi, eller ringa mig +358 40 5389 644. Jag läser mailen och kopierar era frågor hit och svarar så snabbt och ofta jag kan.

Förra året arrangerade vi Hämeenlinna Shiai och Samurai Cup (två olika tävlingar) samma dag. Vi hade totalt ca. 500 tävlare och det var en väldigt lång dag. Därför går tävlingen under två dagar i år. Som dom flesta kanske vet så var det planerat att tävlingen skulle gå 11 - 12.4.2009. Detta skulle innebära att 60 judokas från Finland inte skulle ha varit med för att dom skulle ha varit i Aalborg på tävling och läger. Nu får vi med dom allra bästa och en garanti på tuffa matcher.

Dessutom så är det vårt 40-års jubileum och vi vill att ingen skall behöva matcha efter midnatt så som det blev i fjol. Vi har räknat med att det blir lika många anmälningar i år också. Vi håller på med att översätta inbjudan till Ryska och Estländska samt Engelska också. Vi hoppas på att arrangera en tävling som alla kommer ihåg som en bra tävling med många tuffa matcher och som dom flesta vill tävla i kommande år också.

I och med att det är 40-års jubileum så satsar vi på fina priser med alla olika special priser för bästa judoka i varje åldersgrupp, snabbaste ippon osv.

Välkommna till Finland och Hämeenlinna.

MVH.

Vesa Koivulahti

Styrelseordförande
Hämeenlinna Judoseura ry